Kan ik mijn adresetiketten zelf drukken?

Zelf jouw adresetiketten drukken? Dat kan zeker.

Wij raden aan om met de software van Avery te werken. Het beste resultaat voor adresetiketten ga je krijgen, wanneer je 21 etiketten per A4-vel drukt.

Via Avery bieden ze 2 opties aan:

• Gebruik hun gratis online service om een document in het juiste formaat te creëren. Dit kan jij vervolgens printen op hun blanco etiketten op vel.
  • Download een Word-template waar jij zelf mee aan de slag gaat.

Voor beide opties kan je best jouw adresboek exporteren naar een Excel-bestand (via de knop op Pakske) om deze vervolgens te importeren in de juiste software.

Naar Avery software en Word-template.