Hoe kan ik een pakske toevoegen?

Eerst en vooral: je bent volledig vrij om toe te voegen wat je maar wil. Je kan zelf een naam, link, beschrijving, afbeelding, prijs en aantal invullen. Je bent niet gebonden, bij Pakske staat volledige vrijheid centraal.

Maar hoe ga je te werk?

1. Klik op 'Nieuw pakske' (desktop) of '+' (mobile)
  2. Vervolgens kom je op dit scherm terecht:

Nu heb je twee mogelijkheden:

1. Je vult alles manueel in, via de knop ‘Gegevens zelf ingeven’. Je kan bijvoorbeeld perfect een tweedehands item toevoegen. Of bijvoorbeeld kraamkost, met een leuke afbeelding.
  2. Je laadt alle gegevens van een product / item in via de Product URL.

Hiervoor heb je de link nodig van het product in kwestie. We gaan – bij wijze van voorbeeld – de Maxi Cosi Cabriofix bij Bol.com inladen. Via deze link: https://www.bol.com/nl/p/maxi-cosi-cabriofix-autostoel-essential-black/9200000119959202/

We plakken deze link:

Vervolgens klik je op ‘Gegevens ophalen‘. Alle gegevens (titel, link, afbeelding, prijs) worden ingeladen.

Als we het product herkennen, krijg je dit te zien:

Die gegevens kan je daarna nog altijd aanpassen. Het voordeel van die product herkenning, is dat jij prijzen kan vergelijken én dat wij die prijzen automatisch up-to-date houden.

Als we het product niet herkennen, krijg je de ingeladen gegevens te zien en kan je die aanvullen/aanpassen waar nodig.

Vervolgens kan je onderaan op ‘Opslaan‘ klikken.

Proficiat, je hebt een nieuw pakske toegevoegd aan je geboortelijst!

Je kan nu schenkingen ontvangen voor dit pakske.

Wil je dat vrienden en familie dit pakske zélf kunnen bestellen?
    Geen probleem, dan duid je onderaan ‘Zelf aankopen‘ aan bij het pakske. Voor meer info, zie dit artikel.