Hoe kan ik mijn lijst afsluiten?

Een lijst afsluiten is niet nodig bij Pakske. Er zijn geen (aankoop)verplichtingen verbonden aan je lijst.

Tip: je kan je lijstje bijhouden en gebruiken voor verjaardagen en andere gelegenheden. Zo houd je ook bij wat je gekregen hebt.

Wil je je lijst verbergen? Je kan je lijst op ‘Verborgen’ zetten en/of een wachtwoord toevoegen.

Wil je je lijst verwijderen? Dat kan onder Lijst > Instellingen > Lijst verwijderen.