Kan ik zelf een bedrag / prijs instellen?

Absoluut.

Product wordt herkend

Wanneer je een pakje toevoegt vanuit onze productgids of wanneer Pakske het product herkent, bij het inladen vanaf een product link, zal Pakske automatisch de prijs van de beste aanbieding overnemen.

In dat geval kan je bij instellingen van jouw pakje, zelf een prijs instellen:

Klik op ‘Toevoegen’ en stel een vaste prijs in.

Zo krijgt dat product die ingestelde prijs:

Product niet herkend / manueel ingevoerd

Wanneer het pakje niet herkend wordt via de product link, of wanneer je de gegevens zelf manueel invoert, kan je zelf de prijs instellen.