Wat als ik alle adressen heb verzameld?

Heb je al je adressen verzameld in je adresboek? Top! Dan heb je enkele opties:

Exporteer je adressen

Via de exporteer functie in je adresboek, kan je eenvoudig al je adressen exporteren in een Excel bestand. Daarmee kan je verder aan de slag, om adresstickers of geboortekaartjes te bestellen bijvoorbeeld.

Etiketten afdrukken of bestellen

Je kan de export van ons adresboek gebruiken om je etiketten zelf af te drukken of jouw adressen importeren bij Kaartje2Go, en zo eenvoudig adresstickers bestellen.

Sinds augustus 2024 kan je bij Pakske geen etiketten meer bestellen.