Hoe kan ik een cadeau toevoegen?

Eerst en vooral: je bent volledig vrij om toe te voegen wat je maar wil.

Je kan altijd zelf een link inladen of zelf een naam, link, beschrijving, afbeelding, prijs en aantal invullen. Je bent niet gebonden, bij Pakske staat volledige vrijheid centraal.

Je kan een cadeau toevoegen op 3 manieren:

1. Vanuit onze productgids
  2. Inladen via link
  3. Zelf maken

1. Productgids

Onze productgids is een verzameling van producten die andere gezinnen kozen voor hun geboortelijst. Je kan er inspiratie op doen en die producten meteen aan je eigen lijst toevoegen. Bovendien kan je eenvoudig prijzen vergelijken.

Je kan zoeken via de zoekfunctie en browsen door

• Categorieën
  • Merken
  • Inspiratielijstjes
    .. en veel meer

Je laadt een product in via de product link / url.

Bijvoorbeeld: https://www.bol.com/nl/p/maxi-cosi-cabriofix-autostoel-essential-black/9200000119959202/

Je voegt die link toe en je klikt op ‘Gegevens ophalen’.

Vervolgens gaat Pakske proberen het product te herkennen. Dan zijn er 2 resultaten mogelijk:

A. Wij herkennen het product

Zo kan je meteen dat product toevoegen aan je lijst. Doordat we het product herkennen, gaan wij meerdere aanbiedingen tonen én deze prijzen/stock voortdurend updaten.

B. Wij herkennen het product niet

In dat geval zal ons systeem enkele suggesties doen. Mogelijks met producten die er op lijken.

Je kan een product kiezen uit die suggesties.

Of het kiezen om de gegevens van het product in te laden, door te klikken op ‘Neen, gegevens webpagina inladen’.

Gebruik onze handige Pakske knop en voeg eenvoudig items toe aan je lijst. Ergens een leuke kinderwagen gezien? In één klik toegevoegd, check!

3. Invullen

Je vult alles manueel in, via de knop ‘Gegevens zelf ingeven’. Je kan bijvoorbeeld perfect een tweedehands item toevoegen. Of bijvoorbeeld kraamkost, met een leuke afbeelding.

Proficiat, je hebt een nieuw cadeau toegevoegd aan je geboortelijst!

Hoe en waar krijg je die pakjes nu en hoe moet je die aankopen? Die uitleg vind je hier terug.

Gerelateerde vragen